Ανέκδοτο: Ο Κώστας βλέπει στον δpόμο τον φίλο τοu, τον Δημήτpη, και τοu λέει.


Ο Κώστας βλέπει στον δpόμο τον φίλο τοu, τον Δημήτρη, και του λέει.


Διαφ.Ο Κώστας βλέπει στον δρόμο τον φίλο του, τον Δημήτρη, και του λέει.

-Άστα Δημήτρη είμαι χάλια . Έχω φοβερούς πόνους στον αγκώνα μου . Πρέπει επειγόντως να δω ένα γιατρό

– Κώστα ,φίλε μου , έχω καλά νέα για σένα. Στο φαρμακείο στη γωνία έχει ένα μηχάνημα τρομερό. Με ένα μικρό δείγμα ούρων, μπορεί να σου διαγνώσει οτιδήποτε. Άλλωστε τι έχεις να χάσεις, 10 ευρώ στοιχίζει όλο κι όλο…

– Δημήτρη , έχεις δίκαιο ,θα πάω!

Πάει σπίτι λοιπόν, γεμίζει ένα ουροδοχείο με λίγα ούρα και μια και δυο πάει στο φαρμακείο με το θαυματουργό μηχάνημα. Ρίχνει στην υποδοχή τα ούρα του, βάζει και 10 ευρώ στην υποδοχή και περιμένει. Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αρχίζουν να αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που του γράφει :

– Πάσχεις από tennis elbow, ασθένεια των τενιστών. Θα πρέπει να ξεκουράσεις το χέρι σου, να κάνεις θερμά λουτρά, να αποφύγεις το σήκωμα βαριών αντικειμένων. Σε δύο εβδομάδες θα είσαι καλύτερα.

Το ίδιο βράδυ, ο Κώστας , που δε μπορούσε να χωνέψει τις δυνατότητες αυτού του μηχανήματος και πως είναι δυνατόν να κάνει τόσο ακριβή διάγνωση, σκεπτόταν πόσο έχει προχωρήσει η επιστήμη και αν είναι δυνατόν να κοροϊδέψει το μηχάνημα.

Παίρνει λοιπόν λίγο νερό βρύσης, λίγο ούρα από το σκύλο του, ούρα από τη γυναίκα του και την κόρη του και τέλος βαράει και μια *αλακία, τα ανακατεύει καλά-καλά και τα πάει στο μηχάνημα…

Βάζει το δείγμα στην υποδοχή, πετάει και 10 ευρώ και περιμένει.

Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που του λέει:

– Το νερό της βρύσης σου είναι πολύ σκληρό – Πάρε ένα φίλτρο νερού. Ο σκύλος σου πάσχει από αβιταμίνωση – Δώσε του βιταμίνες. Η κόρη σου παίρνει ναρκωτικά – Βρες κλινική αποτοξίνωσης. Η γυναίκα σου είναι έγκυος, έχει δίδυμα κορίτσια – Δεν είναι δικά σου. Βρες δικηγόρο. Και συ αν δε σταματήσεις να βαράς μ@λ@κί@, ο αγκώνας σου δε θα γίνει ποτέ καλά!!!..


Πηγή

Διαβάστε επίσης: