Ανέκδοτο: Ένας τσοπάνης αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα να δει πως είναι επιτέλους η μεγαλούπολη.


Ανέκδοτο: Ένας τσοπάνης αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα να δει πως είναι επιτέλους η μεγαλούπολη.


Διαφ.



Ένας τσοπάνης αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα να δει πως είναι επιτέλους η μεγαλούπολη. Πάει σε ένα ξενοδοχείο και νοικιάζει ένα δωμάτιο. Το βράδυ που κοιμόταν, ξαφνικά εμφανίζονται δυο γκόμενες από το σκοτάδι και αρχίζουν να τον χαϊδολογούν, χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο τσοπάνης, τι να κάνει, τις π*δάει.

Την άλλη μέρα πάει στη ρεσεψιόν να πληρώσει για το δωμάτιο.

-Τι χρωστάω; λέει ο τσοπάνος.

-Χρωστάς ;, λέει ο υπάλληλος, πάρε και 300 € !.

Όταν επιστρέφει στο χωριό , ο τσοπάνης, πηγαίνει κατευθείαν στο καφενείο και λέει , σε όλους, με υπερηφάνεια τι του είχε συμβεί στην πρωτεύουσα , όμως κανείς δεν τον πίστευε. Τότε , λέει ο τσοπάνης, αφού δε με πιστεύετε στείλτε το δήμαρχο στην Αθήνα στο ίδιο ξενοδοχείο να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια τα λεγόμενα μου.

Πράγματι πάει ο Δήμαρχος στο ίδιο μέρος. Το βράδυ που κοιμόταν πετάγονται μέσα από το σκοτάδι δύο γκομενάρες και τον χαϊδολογάνε. Τι να κάνει ο άμοιρος (αν και παντρεμένος) τις π*δάει.!!!

Πάει να πληρώσει την άλλη μέρα:

Δήμαρχος: Τι χρωστάω;

Υπάλληλος: Χρωστάς ;, πάρε και 300 € !!

Ενθουσιασμένος ο δήμαρχος πάει και λέει τα νέα στο καφενείο του χωριού, μα και πάλι κανείς δεν τον πίστευε. Αγανακτισμένος ο δήμαρχος λέει:

-Αφού δε με πιστεύετε στείλτε τον παπά του χωριού.

Με τα χίλια ζόρια τον ψήνουν τον παπά και πάει (σίγουρος ότι λένε ψέματα) πάει στο ίδιο ξενοδοχείο. Το βράδυ που κοιμάται πετάγονται δύο γυναικάρες τον χαϊδολογάνε. Τι να κάνει ο παπάς υποκύπτει ενώπιον του Κυρίου. Την άλλη μέρα πάει να πληρώσει:

Παπάς: Τι χρωστάω τέκνον μου;

Υπάλληλος: Χρωστάς;, πάρε και 2000 €.!!!!

Παπάς: Μα γιατί τέκνον μου εμένα μου έδωσες 2000 € και στους άλλους δύο που ήρθαν 300 € ;

Υπάλληλος: Τι να κάνουμε πάτερ, πρώτη φορά γυρίσαμε τσ*ντα με παπά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: